Aktiva – Råd og regnskap

Våre regnskapsførere har fokus på å hjelpe deg med en mer effektiv og oversiktlig regnskapshverdag. Med vår kompetanse og erfaring setter vi oss inn i din situasjon, og kartlegger hvilke behov du har – sammen finner vi en løsning.

Bytte regnskapsfører? Vi gjør det for deg!

Har du lyst til å bytte til et regnskapskontor som tilpasser seg deg og ditt firma? Trenger du noen som kan bistå med økonomisk rådgivning, årsoppgjør, eller ønsker du å sette bort sette bort all regnskapsføring? Velg selv hvor mye du ønsker å gjøre. Bytt til et regnskapsbyrå som gir deg mer enn bare regnskap. Ring oss eller bruk kontaktskjema, så hjelper vi deg!

Spar tid med PowerOffice Go
sin mobilapp!

  • Godkjenne faktura
  • Registrere utlegg
  • Timeføring
  • Reiseregning
PowerOffice Go
PowerOffice Go

Automatiserer regnskapet

Med regnskapsprogrammene Tripletex og PowerOffice GO automatiserer vi det som kan automatiseres. Dette for å sikre den beste kvaliteten på regnskapet, i tillegg til å skape en mer effektive rutiner for den daglige driften av selskapet.

Hva sier kundene våre?

Henning Otnes

Daglig leder, Trøndelag isolering, Ranbergs Isolering, Otnes Invest AS

Da vi startet samarbeidet med Aktiva Solsiden var vi et selskap med 15 ansatte. Nå er vi blitt 35, og innehar totalt 4 selskaper. De har vært med på vår reise, og har vært en veldig viktig a for oss i veksten. De er kompetente folk og har kort responstid, noe som er viktig for meg. Rett og slett strålende fornøyd med samarbeidet.

Tore Sveen

Partner, Virtus Advokat AS

Trivelig gjeng som alltid yter den hjelpen vi trenger, når vi trenger den. Vi er kjempefornøyde med servicen!

Se flere

Nyheter

Nyhetsarkiv

PowerOffice GO nok en gang det beste økonomisystemet!

Regnskap Norge har utført en undersøkelse over hvilket system deres medlemmer foretrekker...

Les hele

Vi har startet et samarbeid med Proline!

Proline sine produkter er mobile og fleksible, og løser daglige utfordringer innen butikk, restaurant, kontor, logistikk og lager....

Les hele

Høyre

Trøndelag Høyre, Trondheim Høyre og Unge Høyre har valgt nytt regnskaps- og økonomisystem. Som mange andre har de valgt Power Office Go som regnskapssystem og oss...

Les hele