Digitalisering

Den teknologiske utviklingen innen regnskap går raskt. Det er krevende å holde oversikt over alle muligheter som finnes. Derfor jobber vi kontinuerlig med systemløsninger og digitaliseringsarbeid. Dette for å sikre den optimale løsningen for deg og ditt selskap. Sammen finner vi nye og bedre løsninger.

Våre systemer og samarbeidspartnere

Papirløst regnskap

Er du lei av alle bilagene som står i veien for deg år etter år? Unngå bilagspermer og ha tilgang til regnskapet til enhver tid. La oss føre regnskapet ditt og få et papirløst regnskap istedenfor.

Våre samarbeidspartnere

Poweroffice GO er et skybasert regnskapssystem. Dette programmet sikrer den optimale løsningen for selskaper som ønsker et digitalt og ajourført regnskap, i tillegg til gode API-muligheter.

poweroffice.no

Tripletex er et modulbasert regnskapssystem. Her velger du selv hvilke moduler som skal kombineres for å passe din bedrifts behov. På den måten passer Tripletex alle – fra de små, til større selskapene.

tripletex.no

24OnOff gir deg et komplett system for timeregistrering, materialuttak og prosjektstyring. Ta kontakt med oss i dag, så setter vi dere i dialog med den fine gjeng i 24OnOff.

24onoff.no

Leverandør av kassesystem og betalingsløsninger i hele landet. Med Tellix kan regnskapssystem og kasse enkelt kobles sammen.

tellix.no

Virtus Advokat AS er et forretningsjuridisk advokatfirma i Trondheim som bistår i både næringsdrivende og private oppdragsgivere, i såvel prosessoppdrag som juridisk rådgivning.

virtus.as

Visma Financial Solutions dekker hele innfordringsprosessen. Med dette samarbeidet kan vi bistå våre kunder med purringer og rettslige inkassosaker, samt rådgivning rundt tema.

visma.no

Nyheter

Nyhetsarkiv

Høyre

Trøndelag Høyre, Trondheim Høyre og Unge Høyre har valgt nytt regnskaps- og økonomisystem. Som mange andre har de valgt Power Office Go som regnskapssystem og oss i Aktiva…

Les hele

Nye Satser 2023

Nyheter for 2023 Økt arbeidsgiveravgift (5 %) ved lønn over kr 750 000 Fra og med inntektsåret 2023 er det innført en ekstra arbeidsgiveravgift for ansatte som tjener…

Les hele

ASCEND NTNU

Aktiva Råd og Regnskap AS er stolt sponsor av ASCEND NTNU.  Vårt bidrag er at vi hjelper de unge kreative med regnskapsføring og noe råd i den forbindelse.

Les hele