Digitalisering

Den teknologiske utviklingen innen regnskap går raskt. Det er krevende å holde oversikt over alle muligheter som finnes. Derfor jobber vi kontinuerlig med systemløsninger og digitaliseringsarbeid. Dette for å sikre den optimale løsningen for deg og ditt selskap. Sammen finner vi nye og bedre løsninger.

Våre systemer og samarbeidspartnere

Papirløst regnskap

Er du lei av alle bilagene som står i veien for deg år etter år? Unngå bilagspermer og ha tilgang til regnskapet til enhver tid. La oss føre regnskapet ditt og få et papirløst regnskap istedenfor.

Våre samarbeidspartnere

Proline tilbyr komplette IT-løsninger som CRM, datakasser, betalingsløsninger, webshop og mobile løsninger, og har i tillegg gode regnskapssystemer for fakturaskanning og bilagsregistrering.

proline.no

Poweroffice GO er et skybasert regnskapssystem. Dette programmet sikrer den optimale løsningen for selskaper som ønsker et digitalt og ajourført regnskap, i tillegg til gode API-muligheter.

poweroffice.no

Tripletex er et modulbasert regnskapssystem. Her velger du selv hvilke moduler som skal kombineres for å passe din bedrifts behov. På den måten passer Tripletex alle – fra de små, til større selskapene.

tripletex.no

Virtus Advokat AS er et forretningsjuridisk advokatfirma i Trondheim som bistår i både næringsdrivende og private oppdragsgivere, i såvel prosessoppdrag som juridisk rådgivning.

virtus.as

Nyheter

Nyhetsarkiv

Vi har startet et samarbeid med Proline!

Proline sine produkter er mobile og fleksible, og løser daglige utfordringer innen butikk, restaurant, kontor, logistikk og lager....

Les hele

Høyre

Trøndelag Høyre, Trondheim Høyre og Unge Høyre har valgt nytt regnskaps- og økonomisystem. Som mange andre har de valgt Power Office Go som regnskapssystem og oss...

Les hele

Nye Satser 2023

Fra og med inntektsåret 2023 er det innført en ekstra arbeidsgiveravgift for ansatte som tjener over kr 750 000. Beregningsgrunnlaget for den ekstra arbeidsgiveravgiften er i utgangspunktet det samme som grunnlaget for arbeidsgiveravgift ellers...

Les hele