Jeg startet hos Aktiva som en nyutdannet regnskapsfører uten tidligere arbeidserfaring innen regnskap. Med god hjelp av mine kollegaer og tett oppfølging av min teamleder, har jeg fått en solid erfaring innen kort tid. Jeg har fått muligheten til å jobbe med varierte oppgaver, samt moderne og fremtidsrettede regnskapssystemer, noe som gir store muligheter for å utvikle kompetansen raskt. Det er veldig spennende og ikke minst godt å vite at min kompetanse settes pris på og det er store muligheter for å utvikle seg.

Bisan AlHamzah

Bisan AlHamzah
Regnskapsfører

Aktiv Kreativ Trygg Innovativ Verdifull Aktuell

Nytenkende og kreativt arbeidsmiljø

Til nytte for våre kunder, har vi de siste årene har vi gjennomført automatisering av arbeidsprosesser og tilstreber stadig et digital hverdag og et digitalt regnskap. Vi ønsker å skape et nytenkende og kreativt arbeidsmiljø for de som jobbe her, og legger til rette for at man kan jobbe selvstendig for å skape gode relasjoner med kundene. Vi holder til i nyoppussede lokaler på Falkenborg i Trondheim. I samme etasjen finner vi advokater og revisorer, som gir oss et interessant tverrfaglig miljø.

Stadig flere oppdrag

Aktiva Solsiden er et autorisert regnskapsbyrå, som fører regnskap og yter rådgivning for små og mellomstore bedrifter over hele Norge. I vår portefølje har vi alt fra restaurant- og serveringsbransjen, advokater, helse/skjønnhetssalonger, til bygg -og anleggsbransjen. Vi er lokalisert i Trondheim, Meråker og i Lierne. Vi har mer enn 200 kunder i vår portefølje, og har stadig forespørsler om nye oppdrag.

Nyheter

Nyhetsarkiv

PowerOffice GO nok en gang det beste økonomisystemet!

Regnskap Norge har utført en undersøkelse over hvilket system deres medlemmer foretrekker...

Les hele

Vi har startet et samarbeid med Proline!

Proline sine produkter er mobile og fleksible, og løser daglige utfordringer innen butikk, restaurant, kontor, logistikk og lager....

Les hele

Høyre

Trøndelag Høyre, Trondheim Høyre og Unge Høyre har valgt nytt regnskaps- og økonomisystem. Som mange andre har de valgt Power Office Go som regnskapssystem og oss...

Les hele