Behandlingsansvarlig

Daglig leder hos Aktiva Solsiden AS er til en hver tid behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Formål med behandlingen

Formålet med innsamling og behandling av brukerdata på denne nettsiden er å forbedre brukeropplevelse og å ivareta sikkerheten, og å gi oss muligheten til å kommunisere med de som ønsker å ta kontakt med oss.

Hvordan vi samler inn informasjon

Informasjonen samles inn gjennom bruk av analyseverktøy, informasjonskapsler, loggføring av IP adresser, e-post og telefon.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Du kan selv bestemme om en nettside skal kunne lagre slike informasjonskapsler i din nettleser ved å endre innstillingene. Mer informasjon om hvilke informasjonskapsler vi bruker finner du nederst i dokumentet.

Loggføring av IP adresser

IP adresser blir innhentet av enhver som besøker våre nettsider. Dette blir gjort for å ivareta sikkerhet, finne feilkilder eller for tilgangskontroll. IP adresser knyttes kun til enkeltpersoner som eksplisitt oppgir personopplysninger. Informasjon kan brukes til å sammenlikne IP adresse og aktivitet på nettsidene.

IP adresser lagres over en periode som gjør det mulig å oppretteholde god funksjonalitet og sikkerhet. IP adresser som manuelt har blitt blokkerte, som følge av sikkerhetsbrudd, vil bli lagret så lenge det er nødvendig for å forhindre videre sikkerhetsbrudd.

Utlevering av persondata til tredjepart

Personopplysninger vil ved behov bli delt med teknisk ansvarlig for feilsøking og feilrettinger. Vi vil aldri dele eller selge din informasjon til en tredjepart som ikke anses å være en underleverandør av Aktiva Solsiden AS.

Sikkerhet

Kommunikasjon mellom nettleser og server er kryptert. Annen informasjon rundt dette skjermes med hensyn til sikkerhet.

Rettigheter

De som har sin brukerdata innsamlet av Aktiva Solsiden AS har til en hver tid rett til å få utlevert disse opplysningene, og har rett på å få denne informasjonen slettet ved forespørsel. Unntak for sletting av personopplysninger er dokumenter som må lagres i en viss periode i henhold til norsk lov.

Følgende informasjonskapsler blir brukt på våre nettsider

Signant

Signant sin legitimeringsløsning vises som innebygd innhold, og det er da Signant sine egne nettsider som lastes inn. Informasjonskapsler fra Signant kan derfor lagres på din datamaskin.

Personvernerklæring Signant: https://devdoc.signant.eu/signant-sla.html

Akismet

Akismet er en tjeneste som benyttes for å forhindre at spam blir levert til våre e-postservere eller blir lagt igjen i form av kommentarer på våre nettsider. Akismet samler inn forskjellig informasjon som er spesifisert i deres egen personvernerklæring.

Personvernerklæring Akismet: automattic.com/privacy

Wordfence

Benyttes for å analysere trafikk på nettsiden, og avgjøre om denne er sikker eller ondsinnet.
Wordfence benytter blant annet følgende informasjonskapsler: wordfence_verifiedHuman, wfvt_[ID].

Nyheter

Nyhetsarkiv

PowerOffice GO nok en gang det beste økonomisystemet!

Regnskap Norge har utført en undersøkelse over hvilket system deres medlemmer foretrekker...

Les hele

Vi har startet et samarbeid med Proline!

Proline sine produkter er mobile og fleksible, og løser daglige utfordringer innen butikk, restaurant, kontor, logistikk og lager....

Les hele

Høyre

Trøndelag Høyre, Trondheim Høyre og Unge Høyre har valgt nytt regnskaps- og økonomisystem. Som mange andre har de valgt Power Office Go som regnskapssystem og oss...

Les hele