Digitalisering

Den teknologiske utviklingen innen regnskap går raskt. Det er krevende å holde oversikt over alle muligheter som finnes. Derfor jobber vi kontinuerlig med systemløsninger og digitaliseringsarbeid. Dette for å sikre den optimale løsningen for deg og ditt selskap. Sammen finner vi nye og bedre løsninger.

Papirløst regnskap

Er du lei av alle bilagene som står i veien for deg år etter år? Unngå bilagspermer og ha tilgang til regnskapet til enhver tid. La oss føre regnskapet ditt og få et papirløst regnskap istedenfor.

Våre samarbeidspartnere

Poweroffice GO er et skybasert regnskapssystem. Dette programmet sikrer den optimale løsningen for selskaper som ønsker et digitalt og ajourført regnskap, i tillegg til gode API-muligheter.

poweroffice.no

Tripletex er et modulbasert regnskapssystem. Her velger du selv hvilke moduler som skal kombineres for å passe din bedrifts behov. På den måten passer Tripletex alle – fra de små, til større selskapene.

tripletex.no

24OnOff gir deg et komplett system for timeregistrering, materialuttak og prosjektstyring. Ta kontakt med oss i dag, så setter vi dere i dialog med den fine gjeng i 24OnOff.

24onoff.no

Leverandør av kassesystem og betalingsløsninger i hele landet. Med Tellix kan regnskapssystem og kasse enkelt kobles sammen.

tellix.no

Virtus Advokat AS er et forretningsjuridisk advokatfirma i Trondheim som bistår i både næringsdrivende og private oppdragsgivere, i såvel prosessoppdrag som juridisk rådgivning.

virtus.as

Visma Financial Solutions dekker hele innfordringsprosessen. Med dette samarbeidet kan vi bistå våre kunder med purringer og rettslige inkassosaker, samt rådgivning rundt tema.

visma.no

Nyheter

Nyhetsarkiv

Gasellebedrifter 2021

Etter Dagens Næringslivs kåring for de mest fremgangsrike bedriftene i landet, har fem av våre kunder blitt Gasellebedrifter i 2021!

Les hele

Endringer i pensjon etter 1.januar 2022

Vi ønsker å informere våre kunder om nye regler innen tjenestepensjon, gjeldende fra 1.januar 2022.

Les hele

Kommunal kompensasjonsordning

Til kunder med virksomhet i Trondheim Kommune: Regjeringen har som kjent bevilget 1,75 milliarder til lokale virksomheter i kommunene. Trondheim Kommune har mottatt 19 millioner til fordeling. Kommunene…

Les hele