Da jeg startet i selskapet i 2018, var motivasjonen min å jobbe hos et selskap som jeg kunne by på en bratt læringskurve og karrieremuligheter. Aktiva er et mellomstort selskap, hvor det er meget gode muligheter for å øke kompetansen og ansvarsområder kjapt. Med god hjelp fra mine dyktige og kompetente kollegaer, er jeg på vei mot min autorisasjon. Jeg nå ansvaret for min egen kundeportefølje, noe som jeg synes er veldig gøy. I tillegg har jeg også fått muligheten til å jobbe med markedsføring og digitale strategier i selskapet. Tør man å ta initiativ, vil man få igjen for det i form av nye ansvarsområder.

Iselin Faksnes
Markedsansvarlig/
Regnskapsmedarbeider

Aktiv Kreativ Trygg Innovativ Verdifull Aktuell

Nytenkende og kreativt arbeidsmiljø

Til nytte for våre kunder, har vi de siste årene har vi gjennomført automatisering av arbeidsprosesser og tilstreber stadig et digital hverdag og et digitalt regnskap. Vi ønsker å skape et nytenkende og kreativt arbeidsmiljø for de som jobbe her, og legger til rette for at man kan jobbe selvstendig for å skape gode relasjoner med kundene. Vi holder til i nyoppussede lokaler på Falkenborg i Trondheim. I samme etasjen finner vi advokater og revisorer, som gir oss et interessant tverrfaglig miljø.

Stadig flere oppdrag

Aktiva Solsiden er et autorisert regnskapsbyrå, som fører regnskap og yter rådgivning for små og mellomstore bedrifter over hele Norge. I vår portefølje har vi alt fra restaurant- og serveringsbransjen, advokater, helse/skjønnhetssalonger, til bygg -og anleggsbransjen. Vi er lokalisert i Trondheim, Meråker og i Lierne. Vi har mer enn 200 kunder i vår portefølje, og har stadig forespørsler om nye oppdrag.

Nyheter

Nyhetsarkiv

Kommunal kompensasjonsordning

Til kunder med virksomhet i Trondheim Kommune: Regjeringen har som kjent bevilget 1,75 milliarder til lokale virksomheter i kommunene. Trondheim Kommune har mottatt 19 millioner til fordeling. Kommunene…

Les hele

COVID-19

Her kommer siste covid-relaterte nyheter som kan være nyttig å få med seg for næringsdrivende

Les hele

Vi søker nå regnskapsfører til vårt kontor i Trondheim

Aktiva vokser, og er derfor på utkikk etter et nytt tilskudd til sitt regnskapskontor. Ta en del av et inkluderende og faglig sterkt arbeidsmiljø, hvor du tilbys varierte…

Les hele